Campanya de poda i residus vegetals a Alzira

Les informadores cíviques enceten en les urbanitzacions la campanya de poda i residus vegetals

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Serveis Urbans, continua amb les campanyes d’informació a la ciutadania per mig de les informadores cíviques. Pocs dies abans d’entrar en l’estiu els propietaris de les segones residències prepararen i condicionen els seus jardins i parcel·les per gaudir del període estival.

Esta campanya està centrada en assabentar als propietaris de xalets o parcel•les de les urbanitzacions de la necessitat de procedir correctament en les restes de poda i residus vegetals.


El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual ha recordat que “L’Ajuntament ofereix un servici gratuït que inclou l’arreplega de la poda i dels residus vegetals, per a fer ús del servici cal adreçar-se al telèfon 96 241 74 54 o al correu avisosalzira@fovasa.com”.


Una vegada confirmat el dia d’arreplega, els residus s’han de dipositar al matí al costat dels contenidors. La gespa i fullanca en un màxim de 5 bosses lligades i màxim 15 quilos per bossa. Les branques s’han de lligar en garbes premsades d’un màxim de metre i mig de llar, igual que les fulles de palmeres. Els troncs s’han de tallar en trossos d’un màxim de 25 quilos.

Pascual també ha incidit en “la necessitat d’utilitzar este servici en benefici de la col·lectivitat que resideix de manera habitual o esporàdica estes zones de la nostra ciutat. Qualsevol dubte al voltant d’este servici es pot consultar estos dies a les informadores cíviques encarregades de difondre els beneficis d’este servici que pot ser emprat per a qualsevol alzireny que el necessite”.

Ni a les bosses ni a les garbe

Comenta la notícia