Godella celebra el dissabte el Festival Sona Baixet amb activitats pensades per a les xiquetes i xiquets

Ayuntamiento_de_Godella

La localitat de Godella celebra dissabte, 23 d’abril, la cinquena edició del Festival Sona Baixet, una jornada plena d’activitats gratuïtes pensada exclusivament per a les xiquetes i xiquets.

Este Festival acollirà durant tot el dia multitud d’activitats dirigides als més xicotets de la casa. Màgia, concerts, tallers o jocs són algunes de les accions de les quals podran gaudir durant tota la jornada del dissabte.

Cento Carbó iniciarà el Sona Baixet amb un divertit taller didàctic anomenat “Explosió RRRRítmica” que permetrà als participants despentinar-se a través de la música, el joc creatiu, la percussió reciclada i la improvisació. La cita, a partir de les 12 del migdia al pati de Villa Eugènia.

Durant tot el dia, en diferents horaris, també es podrà gaudir del taller d’art amb Pepa Castillo. La imaginació i les ganes de divertir-se i experimentar seran els motors d’esta activitat creativa i artística. Així mateix, les xiquetes i xiquets es divertiran amb una col·lecció de jocs d’habilitat, concentració, competició i didàctics creats amb utensilis de cuina amb la Farigola Produccions.

Abans de dinar, a les 13 hores, arribarà el torn de Patricia Ferrero i el seu nou espectacle “De bruixa a maga”. Patricia Ferrero enfoca la seua energia a estudiar, assajar i crear espectacles i efectes inèdits que meravellen al públic. El seu espectacle va més enllà del truc gràcies a la seua posada en escena plena de riures, naturalitat i fantasia.

Ja per la vesprada, a les 18 hores, arribarà el torn de “Res-i-dual”, una combinació no mesurada d’art escènic i sonor. Cento Carbó i Francesc Burgos són dos ximples lampistes que pretenen conquistar el món amb els seus artefactes sonors. Porten tota la vida acumulant llandes i artefactes i assajant per al Dia Gran en el qual ens ensenyaran que el millor residu és el no-res, la qual cosa no es genera.

Poc després, a partir de les 18.45, el pati de Villa Eugènia acollirà el concert “Cantem i juguem en família”, un projecte encapçalat per Aitana Ferrer i César Murillo on presenten una selecció de cançons per a jugar amb les nostres mans, fer encanteris i danses ancestrals, ballar amb tota mena d’animals, buscar tresors i, fins i tot, aprendre idiomes.

Totes les entrades gratuïtes per a les diferents activitats que agrupen el Sona Baixet es poden aconseguir en www.taquillagodella.es.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia