La Crida del Perelló marca l’inici de les Falles 2022

La Crida celebrada ahir, diumenge, al Perelló, ha marcat l’inici de les Falles d’aquest any 2022, les primeres amb major normalitat després de dos anys de pandèmia.

Les falleres major i infantil de la Falla Tro i Flama i de la Falla Poble Vell van ser les protagonistes de l’acte, al costat de la Fallera Major de la Junta Local Fallera de Sueca i la seua cort d’honor, els qui també van estar en l’esdeveniment.

L’alcalde del Perelló, Juan Botella, va destacar en la Crida que fa dos anys, en 2020, “estàvem tan il·lusionats amb la primera Crida que féiem al Perelló, i dies després es van suspendre les falles i el món es va paralitzar per la pandèmia”, i va afegir que “les falles han tornat i amb elles les festes per excel·lència del Perelló”.

Les falleres majors van convidar a gaudir de la festa i a recuperar el temps perdut.

Enguany l’Ajuntament redoblarà la seua implicació amb les falles del Perelló, organitzant la Nit del Foc del 18 de març i la gran mascletá del 19 de març.

El pròxim cap de setmana, del divendres 4 al diumenge 6, estarà oberta al públic l’Exposició del Ninot en el Centre Cultural del Perelló.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.