La Generalitat accepta la cessió gratuïta d’un immoble a Massalavés per a destinar-lo a consultori auxiliar

L’immoble s’accepta lliure de càrregues, gravàmens i al corrent de qualsevol despesa

La Generalitat ha acceptat la cessió gratuïta d’un immoble al carrer Enrique Chornet número 5 de Massalavés, realitzada per l’Ajuntament d’aquest municipi, per a destinar-lo a consultori auxiliar.

El passat 20 de febrer de 2020 el consistori de Massalavés va aprovar la cessió a la Generalitat d’un immoble de 288 metres quadrats de superfície per a destinar-lo a consultori auxiliar.

Així mateix, l’immoble s’accepta lliure de càrregues, gravàmens i al corrent de qualsevol despesa.

L’Ajuntament de Massalavés es compromet a l’eliminació de qualsevol obstacle que puga dificultar el normal desenvolupament del projecte d’obres, així com dotar a l’immoble dels serveis urbanístics necessaris perquè adquirisca la condició de solar.

L’immoble cedit s’incorporarà a l’Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat en concepte de bé de domini públic destinat al servei públic administratiu i adscrit a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

En cas d’incompliment de les condicions de la cessió, es procedirà a la reversió immediata de l’immoble a la corporació local i es donarà de baixa l’espai de l’Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat.

Més informació de noticies al nostre Periòdic Valencià

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.