L’Eliana ofereix formació en transversalitat de gènere a la seua plantilla municipal

Un total de 35 persones han participat amb l’objectiu d’integrar la igualtat en tots els procediments i actuacions de l’Ajuntament.

Des de les regidories de Polítiques d’Igualtat i Personal de l’Ajuntament de l’Eliana s’ha impartit recentment a la plantilla la formació ‘Transversalitat de gènere en l’administració. Que forma part de les accions incloses en el II Pla d’Igualtat Intern 2023/2026.

En ella han participat 35 persones de diferents departaments com ara serveis socials. Personal, intervenció, esports, representants sindicals i de la comissió d’igualtat, cultura, educació, urbanisme, joventut, tresoreria o informàtica.

Així, durant 4 jornades la plantilla ha rebut aquesta formació semipresencial, que compta amb l’homologació de l’Institut Valencià d’Administracions Públiques (IVAP).

Amb aquesta formació, el Consistori busca visibilitzar i aprofundir en les diferents desigualtats entre dones i homes i les seues causes. Analitzar propostes d’actuació des de l’administració local per a aplicar la perspectiva de gènere. Facilitar formació específica sobre processos selectius i pressupostos amb perspectiva de gènere; i dotar d’instruments i recursos al personal públic en matèria d’igualtat.

L’alcalde, Salva Torrent, ha mostrat la seua satisfacció pel bon acolliment d’aquest curs. Que pretén dotar a la plantilla de recursos per a integrar la igualtat de gènere transversalment en tots els procediments i actuacions de l’Ajuntament. Com a mostra del seu compromís real i efectiu amb aquesta qüestió“.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.