València es presenta com a ciutatemprenedora i destinació d’inversions enExpo Dubai 2020

0204 Expo Dubai (4)

València s’ha presentat com a ciutat emprenedora i destinació d’inversions en el Spain Entrepreneurial Nation Summit, un fòrum impulsat per l’Alt Comissionat per a Espanya Nació Emprenedora per a donar a conéixer el potencial d’Espanya com a país a l’avantguarda de l’emprenedoria i la innovació en Expo Dubai 2020.

El regidor d’Hisenda, Borja Sanjuán, qui ha assistit a este fòrum en representació de l’Ajuntament de València, ha reivindicat la importància de participar com a ciutat en esdeveniments com este, organitzat pel Govern d’Espanya: “Comptar amb veu i espais propis en un fòrum com este ens permet mostrar el nostre potencial com a ciutat de referència en emprenedoria i innovació en un aparador mundial com l’Exposició Universal de Dubai, que reuneix 191 països”.

Javier Mateo, subdirector d’Emprenedoria de València Activa, ha representat a València en l’espai ‘Ciutats emprenedores’, en el qual també han participat ciutats com Madrid, Barcelona o Màlaga. Durant la seua intervenció, ha destacat el paper de València com a ciutat clau per a l’estratègia Espanya Nació Emprenedora, i ha desgranat els motius que converteixen a València en una ciutat a l’avantguarda de l’emprenedoria i la innovació i en la qual s’està produint una autèntica revolució de l’ecosistema emprenedor. Així mateix, Mateo ha presentat la nova València Investment Office, que promociona la ciutat com a una destinació preferent per a les inversions.

Per part seua, Francisco Polo, Alt Comissionat per a Espanya Nació Emprenedora, ha explicat que “la trobada Spain Entrepreneurial Nation Summit representa la fortalesa d’Espanya per a promoure l’emprenedoria i la innovació. Espanya és el lloc per a invertir. Espanya és el millor lloc per al talent. I Espanya és el millor lloc perquè els projectes innovadors puguen créixer amb tot el seu potencial”.

“La creació de l’Alt Comissionat, els avanços introduïts per l’Estratègia d’Espanya Nació Emprenedora, l’oportunitat que ens ofereixen els fons Next Generation i mesures com la Llei de Startups són fites que demostren que és el moment per a invertir a Espanya”, ha subratllat l’Alt Comissionat.

Comenta la notícia