La Volta a Peu de Sedaví enceta el circuit de carreres populars de la Diputació de València

La Volta a Peu 10K de Sedaví ha donat el tret d’eixida a la 25a edició del Circuit de Carreres ‘Trofeu President’ de la Diputació de València, amb la participació de 304 corredors i corredores.

La prova, organitzada per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sedaví en col·laboració amb el Club Esportiu Trenkacames, ha arribat enguany a l’edició número 55, sent la segona carrera més antiga del calendari d’atletisme valencià

En categoria masculina va repetir victòria Luis Agustín, del Clínica Alejandro Sanz, completant els 10 K amb 29 segons menys que l’any anterior, quedant en segona posició Carlos Jiménez a huit segons i Octavio Sanchis en tercera a 47 segons del vencedor. 

En categoria femenina, Laura Domene, del CD Metaesport, va aconseguir la victòria amb 35 minuts i 21 segons, ocupant la segona posició Elia Fuentes a 23 segons de la vencedora i quedant tercera la veterana Patricia Montalvo, a dos minuts i 21 segons de Domene.

La pròxima cita del circuit de la Diputació serà el 8 de juny a la platja de Gandia, en la dotzena edició dels 10 K nocturns. Les persones que finalitzen les 12 carreres que formen el certamen podran gaudir d’una de les experiències turístiques o gastronòmiques que ofereix la Diputació a través del seu programa ‘Fem Poble’. Les inscripcions estan obertes i són gratuïtes. 

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.